Stari prikaz sajta klikom na Desktop verziju u dnu strane. Nemamo prodaju na rate. Isporuka po Srbiji za 24h. Porudžbine van radnog vremena direktno preko sajta ili porukom (sms, whatsup, viber)

Česta pitanja

 
Da li su vaši telefoni i proizvodi koje prodajete novi?   
Svi naši telefoni i proizvodi su su novi i neupotrebljavani.
 
Da li su vaši telefoni i proizvodi originalni?
Svi naši telefoni i proizvodi originalni.
 
Da li vršite isporuku bilo gde u Srbiji?
Vršimo isporuku na teritoriji cele Srbije.
 
Da li vršite isporuku u inostranstvo?
Za sada vršimo isporuku samo na teritoriji Srbije.
 
Zbog čega su Vam cene niže nego u drugim prodavnicama?
Trudimo se da našim kupcima obezbedimo što povoljnije cene kroz AKCIJE i POPUSTE sa veoma malim procentom zarade.
 
Da li prodajete proizvode na RATE?
Ne prodajemo mobilne telefone i proizvode na rate i odloženo plaćanje.
 
Da li mogu da dodjem i lično kupim mobilni telefon ili tablet kod Vas u prodavnici?
Možete kupiti telefon ili neki drugi proizvod kod nas u prodavnici. Potrebno je pre dolaska pozvati telefonom i proveriti da li posdujemo mobilni telefon, tablet ili drugi proizod na lageru. Teleko Plus posluje po principu subagenture tako da postoji mogućnost da nemamo sve prikazane modele na stanju, što ne znači da ne možemo da Vam obezbedimo iste u najkraćem vremenskom roku.
 
Da li vaši mobilni telefoni i proizvodi imaju garanciju?
Svi naši telefoni i proizvodi imaju pismenu garanciju.
 
Da li je bitno koja je zemlja porekla samog telefona ili proizvoda?
Poreklo telefona ili nekog drugog proizvoda je kranje nebitno kada se radi o originalnim uredjajima. U Srbiji postoji zabluda po ovom pitanju. Proizvođači imaju svoje fabrike u mnogim zemljama širom sveta koje rade po strogo propisanim standardima. Apsolutno nema razlike u funkcionalnosti i izradi proizvoda u zavisnosti od toga gde je proizveden pošto su delovi od kojih se sklapa identični. Nebitno je da li na proizvodu piše "Made in China, Made in Hungary ili Made by Samsung, Nokia i td.
 
Zbog čega je različita cena za isti model samo druge boje?
Cene variraju u zavisnosti od ponude i potražnje na svetskom tržištu. Različite boje istog modela vuku različitu cenu u zavisnosti od toga da li je nabavna cena u inostranstvu viša ili niža za isti model.
 
Gde da downloadujem uputstvo i software za moj proizvod?
Za sve modele možete naći uputstvo za korišćenje na stranici samog brenda (Nokia, Samsung, Sony i td.) u elektronskoj formi. Elektornska forma se sve čeće koristi zbog zaštite životne sredine. U poslednje vreme sami uradjaji u sebi poseduju neki vid objašnjenja o korišćenju. Takodje sve više modela koristi identičan meni tipa ANDROID nezavisno od samog brenda telefona ili tableta.
 

 


Cene na sajtu i oglasnim porukama su informativnog karaktera i podložne su dnevnim promenama. Cene su izražene u eurima radi lakšeg snalaženja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Objavljene cene su bez pdv-a. Ne garantujemo 100% tačnost objavljenih podataka. Teleko Plus posluje po principu subagenture - poručivanja modela. Postoji mogućnost da nemamo sve oglašene modele na lageru.