Stari prikaz sajta klikom na Desktop verziju u dnu strane. Nemamo prodaju na rate. Isporuka po Srbiji za 24h. Porudžbine van radnog vremena direktno preko sajta ili porukom (sms, whatsup, viber)

ZTE mobilni telefoni

Prodaja ZTE mobilnih telefona po AKCIJSKOJ ceni. Vršimo isporuku do Vas na teritoriji Srbije i Beograda. Pronađite savšen mobilni telefon za Vas u spektru ZTE mobilnih telefona. Uživajte u najnovijim dostignućima mobilne komunikacije i zabave. Izaberite model telefona koji Vam odgovara po ceni i karakteristikama bilo da je to Smartphone Android ili Windows operativni sistem. Izaberite telefon sa jednom ili dve sim kartice.

Mobilni telefon ZTE Blade V40s cena 112€
Cena: 112 €
ZTE Blade V40s
Mobilni telefon ZTE Blade A31 Plus cena 89€
Cena: 89 €
ZTE Blade A31 Plus
Mobilni telefon ZTE Blade A31 cena 85€
Cena: 85 €
ZTE Blade A31

Cene na sajtu i oglasnim porukama su informativnog karaktera i podložne su dnevnim promenama. Cene su izražene u eurima radi lakšeg snalaženja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Objavljene cene su bez pdv-a. Ne garantujemo 100% tačnost objavljenih podataka. Teleko Plus posluje po principu subagenture - poručivanja modela. Postoji mogućnost da nemamo sve oglašene modele na lageru.