Stari prikaz sajta klikom na Desktop verziju u dnu strane. Nemamo prodaju na rate. Isporuka po Srbiji za 24h. Porudžbine van radnog vremena direktno preko sajta ili porukom (sms, whatsup, viber)

Marketing

TELEKOPLUS STRANICA ZA MEDIE I OGLAŠAVANJE

 

telekoplus.com je portal koji se bavi predstavljanjem, testiranjem i prodajom mobilnih telefona svih brendova najnovije generacije. Trudimo se da našim postiocima na što bolji način predstavimo cene, tehičke karateristike, kvalitet izrade, operativni sistem i druge faktore koji su bitini pri odabiru mobilnog telefona. Kod nas uvek možete potražiti i najnovije vesti vezane za telefone koji dolaze; Uporediti različite modele i operativne sisteme kao što su Android OS, Windows Mobile OS, BlackBerry OS, Symbian i klasičan fabrički operativni sistem. Možete postaviti pitanje i informisati se o svemu što Vas zanima vezano za telekomunikacione i iT tehnologije.

 

telekoplus.com je u zadnjih nekoliko godina postao jedan od vodećih portala vezano za mobilne telefone i vesti iz telekomunikacionih tehnologija.

 

Generiše veoma veliku postetu na dnevnom nivou što ga čini jako uspešnim i pouzdanim marketing kanalom i veoma dorom investicijom sa aspekta oglašavanja na internetu.

 

Ovo su samo neke od renomiranih kompanjija koje su zahvaljujući oglašavanju na telekoplus.com portalu podigle svoju prodaju i profit.

 

 

 

 

Demografija posete

 

89% posteilaca iz Srbije, ostalih 11% iz zemalja u regionu a i šire: (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Nemačka, Austrija, Madjarska)

 

 

REKLAMIRANJE NA NAŠEM PORTALU SE VRŠI U VIDU ZAKUPA BANERA NA ODREDJENOJ POZICIJI NA MESEČNOM ILI GODIŠNJEM NIVOU

Neke od dimenzja banera su

728x90 piksela sve strane (sa 50% rotacije ili 100% rotacije), 160x600 piksela sve strane (50%rotacije ili 100% rotacije) i drugi vanstandardni baneri podložni dogovoru.

 

za sve detalje u vezi marketinga i reklamiranja na našem sajtu kontatirati nas na

telekomplus@yahoo.com


Cene na sajtu i oglasnim porukama su informativnog karaktera i podložne su dnevnim promenama. Cene su izražene u eurima radi lakšeg snalaženja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Objavljene cene su bez pdv-a. Ne garantujemo 100% tačnost objavljenih podataka. Teleko Plus posluje po principu subagenture - poručivanja modela. Postoji mogućnost da nemamo sve oglašene modele na lageru.