Stari prikaz sajta klikom na Desktop verziju u dnu strane. Nemamo prodaju na rate. Isporuka po Srbiji za 24h. Porudžbine van radnog vremena direktno preko sajta ili porukom (sms, whatsup, viber)

Nagradna igra

 

 

Za učešće u nagaradnoj igri pošaljite Vašu e-mail adresu u polju iznad slike, zatim pritisnite "Like" odnosno "Sviđa mi se" na baneru "telekoplus.com on facebook" u gornjem desnom uglu prezentacije.

Na vašu e-mail adresu Dobićete link i fajlcode za potvdu učešća u NAGRADNOJ IGRI zajedno sa objašnjenjem.

NAGRADNA IGRA JE U FAZI PRIPREME I NIJE AKTIVNA DOK TO NE BUDE OBAJVLJENO.

Svi prijavljeni će biti obavešteni pre početka nagradne igre. Dovoljno je da se jednom prijavite i učestvujete svakog meseca.

NAPOMENA: Za one koji su došli sa naše facebook fun strane dovoljno je da pošaljete Vašu e-mail adresu u polju iznad slike na koji ćemo Vam poslati link za potvrdu učeća i filecode.

Nagradna igraPolja označena * su obavezna.

Cene na sajtu i oglasnim porukama su informativnog karaktera i podložne su dnevnim promenama. Cene su izražene u eurima radi lakšeg snalaženja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Objavljene cene su bez pdv-a. Ne garantujemo 100% tačnost objavljenih podataka. Teleko Plus posluje po principu subagenture - poručivanja modela. Postoji mogućnost da nemamo sve oglašene modele na lageru.