Stari prikaz sajta klikom na Desktop verziju u dnu strane. Nemamo prodaju na rate. Isporuka po Srbiji za 24h. Porudžbine van radnog vremena direktno preko sajta ili porukom (sms, whatsup, viber)

Sony PlayStation 5 Slim + 400 Igrica + konzola

525

cena:

65.625 din
dostupan
isporuka 24h po Srbiji

Teleko plus S.T.K.R.
Bulevar Kralja Aleksandra 88-90
Radno vreme: 10-18h Su: 10-15h

ocenite model od 1 do 5
Ocena: 4.87/5 (139 glasova ukupno)


MOGUĆNOST DOPLATE PRI KUPOVINI KONZOLE ZA PAKET OD 400 NAJNOVIJIH IGRICA

PS5/PS4/PS3/PS2/PS1

SISTEM KLJUČ U RUKE SAMO DA UPALITE KONZOLU I BIRATE ŠTA ŽELITE DA IGRATE NAREDNIH GODINU DANA BEZ IKAKVIH DODATNIH TROŠKOVA I PLAĆANJA SVAKE POJEDINAČNE IGRE.

CENA PAKETA 120€ SA INSTALACIJOM KATALOGA OD 400 IGRICA I OTVARANJEM NALOGA. 

MOGUĆNOST KUPOVINE PAKETA OD 400 IGRICA BEZ PS5 KONZOLE UKOLIKO JE VEĆ IMATE.

U PRILOGU NEKI OD NASLOVA KOJE DOBIJATE U OKVIRU SAMOG PAKETA:

Ace Combat 7: Skies Unknown, Assassin's Creed (svi delovi),   Batman: Arkham Knight, Bloodborne, Death Stranding,   Detroit: Become Human, Fallout (svi delovi), Far Cry (svi delovi), Final Fantasy (svi delovi), Ghost of Tsushima,   God of War, Horizon Forbidden West, Horizon Zero Dawn, InFamous (svi delovi), Kingdom Hearts, Life Is Strange,   LittleBigPlanet 3, Spider-Man (svi delovi),   Mortal Kombat 11, Project Cars 2 i 3, Resident Evil 7, Returnal, Sniper Elite 4, Stray, Tekken 7, The Crew 1 i 2, The Last Guardian, The Quarry, Rainbow Six (svi delovi), Uncharted (svi delovi), Watch Dogs 1 i 2, Yakuza (svi delovi) i jos mnogo, mnogo drugih.

 

Svaka konzola je najnovija revizija CFI-1216A. Svaka konzola dolazi sa 825 Gb SSD-om(prostor za skladištenje igara). Uz konzolu dolazi: -DualSense kontroler 1 kom. (bele boje) ​-Hdmi kabal -​Usb  kabal -Naponski kabal ​-Ps5 postolje ​-Originalna kutija sa svim dokumentima. 

-PS5 Disc Edition sa Blu Ray čitačem  (revizija 1216A) skuplja 30€

-PS5 Disc Edition sa Blu Ray čitačem+God of War: Ragnarok skuplja 50€

 

 

PlayStation®5

PS5™ KONZOLA OTVARA NOVE GEJMING MOGUĆNOSTI KOJE NISTE NI OČEKIVALI.

Doživite munjevito učitavanje uz ultra brzi SSD, veće uživljavanje u igre sa haptičkim povratnim informacijama, prilagodljivim trigerima i 3D Audio tehnologijom, a sve to uz potpuno novu generaciju neverovatnih PlayStation® igara.

Munjevita brzina

Iskoristite CPU i GPU snagu, kao i SSD sa jedinstvenom integrisanom I/O tehnologijom koji zajedno redefinišu ono šta jedna PlayStation® konzola može da uradi.

Zadivljujuće igre

Divite se neverovatnoj grafici i doživite potpuno nove funkcije koje donosi PS5™ konzola.

Doživljaj koji oduzima dah

Otkrijte realističnije iskustvo igranja uz podršku za haptičke povratne informacije, prilagodljive trigere i 3D Audio tehnologiju.

Munjevito brzo učitavanje sa brzim SSD diskom, još verniji doživljaj sa fizičkim povratnim efektima, prilagodljivim okidačima i tehnologijom 3D zvuka i potpuno nova generacija neverovatnih PlayStation® igara. Iskoristite snagu prilagođenog procesora, grafičkog procesora i SSD diska sa integrisanim ulazima i izlazima koji postavljaju nove granice mogućnosti PlayStation konzole.

Konzola

KAKO ĆE IZGLEDATI PS5 IGRE NA NOVOJ PLAYSTATION® KONZOLI?

 • Praćenje zraka (Ray tracing) - Prepustite se svetovima igre sa novom dozom realizma jer se zraci svetlosti pojedinačno simuliraju tako da dobijate verne senke i odsjaje u igrama koje podržava PS5 konzola.
 • 4K gaming - Igrajte omiljene PS5 igre na televizorima u 4K rezoluciji.
 • Do 120 kadrova po sekundi na 120 Hz - Glatka igra sa brzonom od 120 FPS za kompatabilne igre uz izlaznu frekvenciju od 120 Hz na 4K ekranima.
 • HDR tehologija - Prikazaće kompatabilne PS5 igre sa neverovatno živopisnim i vernim bojama na HDR televizoru.
 • Rezolucija 8K - PS5 podržavaju 8K tako da u igrama možete da uživate na ekranu sa rezolucijom do 4320 piksela. 
 • Tempest 3D AudioTech - Bilo da koristite slušalice ili zvučnike televizora, igra će oživeti sa tehnologijom Tempest 3D AudioTech u podržanim igrama.

DODATNE FUNKCIJE SONY PS5 KONZOLE:

 • Kompatabilnost sa prethodnim verzijama - Igrajte na PS5 konzoli igre iz kataloga za PS4™ konzolu.
 • Upgrade igara - Igrajte u izabranim PS4 i PS VR igrama sa bržim i tečnijim prikazivanjem kadrova. 
 • Nadogradite PS4 igre na PS5 digital - Izdavači igara imaju mogućnost da omoguće igračima da nadograde igre sa diska i digitalne PS4 igre na digitane PS5 igre.
 • Playstation VR integracija - Povežite PlayStation VR sa PS5 konzolom i uživajte u podržanim PS VR igrama. Da biste podesili PS VR za rad sa PS5 konzolom, potrebni su vam PlayStation Camera za PS4 i PlayStation Camera adapter (ne treba da ga kupujete). Detalji o načinu na koji možete da zatražite adapter biće podeljeni na lokaciji PlayStation.com kada budu dostupni.

Specifikacija:

Proizvođač Sony PlayStation
Tip Konzola
Model PlayStation®5 konzola
Sadržaj kutije DualSense™ bežični kontroler, 825GB SSD, Baza, HDMI® kabl, strujni kabl, USB kabl, odštampani materijali, ASTRO’s PLAYROOM (Pre-instalirana igra. Konzola će možda morati da se ažurira na poslednju verziju sistemskog softvera. Internet konekcija je obavezna.)
Hard disk Custom 825GB SSD
Procesor AMD Zen 2-based CPU with 8 cores at 3.5GHz (variable frequency)
Grafički procesor Custom RDNA 2, 10.28 TFLOPs, 36 CUs at 2.23GHz (variable frequency)
Radna memorija 16GB GDDR6 / 256-bit, 448GB/s
Optički uređaj 4K UHD Blu-ray drive
Konektori (napred) USB Type-A Hi-Speed, USB Type-C SuperSpeed 10Gbps
Konektori (nazad) 2x USB Type-A SuperSpeed 10Gbps, LAN, HDMI 2.1, AC IN
Datum izlaska 19.11.2020.
Broj modela CFI-1015A
Dimenzije pakovanja (Š x V x D) 469 x 426 x 174 mm

 

 

-PS5 Disc Edition sa Blu Ray čitačem+God of War: Ragnarok


 • Karakteristike
Opšte informacije
Status:
NAPOMENA CENA OD se odnosi samo na konzolu PS5 , ako želite paket od 400 igrica on se posebno doplaćuje u iznosu od 15000 din
Telo i izrada
Ostalo:
Sony PlayStation 5 - Digital Edition White, Sony Playstation 5 White (Disc Edition) skupji 30€

Pogledajte video review (test) telefona


Cene na sajtu i oglasnim porukama su informativnog karaktera i podložne su dnevnim promenama. Cene su izražene u eurima radi lakšeg snalaženja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Objavljene cene su bez pdv-a. Ne garantujemo 100% tačnost objavljenih podataka. Teleko Plus posluje po principu subagenture - poručivanja modela. Postoji mogućnost da nemamo sve oglašene modele na lageru.